Naša Misija

Izvor in konec našega projekta v majhnem mestu.

SchnuffTown je bil ustanovljen s ciljem, da je najbolj podroben Minecraft City v obstoju. To postane oèitno takoj, ko pogledate okoli sebe: vsak okus na stojalu za sladoled ima edinstveno ime, dokumenti, ki jih najdete na mizah, pa imajo naslove, povezane z kontekstom.

SchnuffTown je bil ustanovljen 21. decembra 2014, prvotno en èloveški projekt. Toda kmalu je nastala majhna skupina ljudi z ljubeznijo do mesta in njegovih podrobnosti. Po dvoletnem premoru je bil SchnuffTown ponovno oživljen decembra 2018.

Next

SchnuffTown Server

Kjer se èarovnija zaène

Mesto je zgrajeno na našem serverju z pomoèjo plugin programa. Poleg tega, da si ogledate okrog sebe, je trenutno malo načinov za obiskovalce, da sodelujejo z njim. Če vam to ne moti, se lahko prijavite za Beta-Key in si ogledate mesto na play.schnufftown.com.
Strežnik ponosno zagotavlja Nitrado.

Next

V živo iz strani

Obišèite našo spletno stran dynmap danes in si oglejte rast mesta!

Na našem dynmapu si lahko ogledate celotno obmoèje mesta in njegovo okolico, se pogovorite z igralci na strežniku ali pa najdete eno izmed velikonoènih jajc, skritih po mestu.

Next

Discord Server

Vedno posodobljen...

Pridružite se našemu strežniku Discord, da dobite vpogled v zadnje spremembe, postavite vprašanja ali preprosto klepetate z ekipo in drugimi navijaèi. Veèina nesoglasij govori nemško, vendar bomo z vami z veseljem klepetali.

Next

Pregled

Tukaj lahko najdete dodatne informacije o mestu in njegovih naseljih.

Statistika

Statistike, ki prikazujejo velikost našega projekta.

Kontakt

Poveži se z Schnuff ekipo in z drugimi.

Pogosta vprašanja

Odgovori na pogosta vprašanja.

SchnuffEkipa

Ljudje za mestom: arhitekti in veè.

Prenesi

Uradni prenos projekta.

Wiki

Notranje-Znanje. Skrivnosti in veè...

Vzami svoj beta kljuè

Vidi mesto z svojimi oèmi na play.schnufftown.com